Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ζημιές στο οδικό δίκτυο στα Πετρίλια


Νεώτερη ενημέρωση 21 Σεπ 2020, 17:35
Αν και υπάρχουν μεγάλες καταστροφές στο οδικό δίκτυο του Πετρίλου άμεσης προτεραιότητας αποτελεί η απομάκρυνση των μπάζων της κατολισθήσης που καταπλάκωσαν το σπίτι του κ. Θωμά Σουφλάκη στα Λιβάδια Πετρίλου.
Τα φερτά υλικά, κυρίως χώμα, έχουν φτάσει μέχρι τη σκεπή και αν δεν απομακρυνθούν άμεσα υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης της οικίας του συγχωριανού μας. Παρακαλούνται οι αρμόδιοι να επέμβουν άμεσα.

Νεώτερη ενημέρωση  20 Σεπ 2020 13:00
Έγινε μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας Χαλκιόπουλο - Κρανιά- Μάγειρος- Αργυραίϊκα- Καμπουρέικα - Λιβάδια. Αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης του δρόμου Οξυάρα - Βασιλαδες - Ρωση.

Αν και υπάρχουν πολλαπλά προβλήματα στην τοπική Κοινότητα Πετρίλου το κυριότερο πρόβλημα είναι η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος που έγινε την Πέμπτη το βράδυ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 90 σπίτια ανοιχτά στο χωριό και υπάρχει κίνδυνος καταστροφής των τροφίμων που χρειάζονται ψυγείο.

Στα Πετρίλια, δεν περνάει στο γεφύρι της Κρανιάς για το Μάγειρο και σε δύο σημεία στο δρόμο έχουν γίνει μικρές κατολισθήσεις. Στο δρόμο για το Χαλκιόπουλο έχουν γίνει μικρές κατολισθήσεις, σε ένα σημείο έχει αποκοπεί η άσφαλτος και στο Ρέμα του Πλατανιά έχει κλείσει ο δρόμος από φερτά υλικά.

Κλεισμένος και ο δρόμος για το Τροβάτο από φερτά υλικά και μπάζα σε αρκετά ρέματα (ενδεικτικά έκλεισε το Ρέμα της Πορτοξυλιάς και το Νεράκι της Μπόρους).
Στο Ρέμα στα Πουριά έχει χαλάσει το τσιμέντινο τεχνικό και είναι αδύνατη η διάβασή του.

Επίσης έγιναν μεγάλες ζημιές στο υπό κατασκευή γεφύρι στο Ρέμα της Λεύκας στους Βασιλιάδες.

Τα κινητά τηλέφωνα τις περισσότερες ώρες δεν έχουν σήμα, ενώ έχει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από χτες το απόγευμα.

Από τις 05:00 από σήμερα το πρωί έχει διακοπεί η υδροδότηση στους συνοικισμούς Καμπουρέικα, Αργυραίϊκα και Μάγειρος του Πετρίλου. Επίσης έχει κοπεί ο ένας αγωγός που υδροδοτεί την Κρανιά μέσα στο ρέμα στη θέση Φλέβες.





Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο διαβάστε περισσότερα...









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου