Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Αργιθέας Λάμπρου Αργύρη

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους δημότες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με την ψήφο τους στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 επέλεξαν το Δήμαρχο και τους συμβούλους που θα συγκροτήσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας και ιδιαίτερα όσους από τους συμπολίτες μας με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και τους πολύ καλούς και εκλεκτούς μου φίλους και συγγενείς, οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν σ’ αυτόν τον αγώνα. 

Ταυτόχρονα, να συγχαρώ και όλους όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο και την κοινή αγωνία που όλους μας διακατέχει για την επόμενη ημέρα. Ιδιαιτέρα οφείλω όμως να σταθώ και να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου με τον συνδυασμό "Αργιθεάτικη Συμμαχία", με τους οποίους συμπορεύτηκα όλη την προηγούμενη περίοδο. 

Συγχαίρω τον νέο δήμαρχο Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου, το νέο δημοτικό συμβούλιο, τον νέο πρόεδρο και τους συμβούλους της τοπικής κοινότητας Πετρίλου καθώς και των άλλων κοινοτήτων της Αργιθέας και εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. 

Λάμπρος Π. Αργύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου