Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Την Παρασκευή 14 Δεκ 2018 θα ληφθούν αποφάσεις από το Δήμο Αργιθέας για έγκριση ή όχι εγκαταστάσεων Ανεμογεννητριών και σύνταξης πρωτοκόλλων αποζημίωσης αυθαίρετης χρήσης και αποβολής των εταιρειών που έκαναν κατάληψη των εκτάσεων

Στις 14-12-2018 ημέρα Παρασκευή  και ώρα 15:00 μ.μ. σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό  θα συζητηθούν  και θα ληφθούν αποφάσεις για έγκριση ή όχι εγκαταστάσεων Ανεμογεννητριών θέση Χονδροσπάνι Κοινότητας Πετροχωρίου καθώς και σύνταξη πρωτοκόλλων διοικητικής αποβολής των εταιρειών που έκαναν  κατάληψη των εκτάσεων και πρωτοκόλλων αποζημίωσης αυθαίρετης χρήσης  για τμήματα του Δημοτικού δάσους Πετρίλου,  στις θέσεις «Παλιομάνδρι»  και «Ζυγουρολίβαδο» καθώς και στη θέση Χονδροσπάνι της Κοινότητας Πετροχωρίου  της Ανατολικής Αργιθέας.

Δείτε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης


ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ 14-12-2018 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.   3579 / 10-12-2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Θέμα: 1ο
11η Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αποδοχή πιστώσεων.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Κατσιάνης Γεώργιος
Θέμα: 2ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτηση της εταιρείας Nostira/Renex με αριθ. πρωτ. 2317/23.4.2018 για έγκριση ή όχι εγκαταστάσεων Ανεμογεννητριών στη θέση Χονδροσπάνι Κοινότητας Πετροχωρίου Ανατολικής Αργιθέας.
Εισηγητής:
Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Δημήτρης Παπακώστας
Θέμα: 3ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών - υπηρεσιών στο Δήμο Αργιθέας.
Εισηγητής:
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παλαμάς Γεώργιος
Θέμα: 4ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης για τακτοποίηση της υπό διερεύνησης διαφοράς ταμειακών διαθέσιμων προερχόμενης από την χρήση 2013.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Κατσιάνης Γεώργιος
Θέμα: 5ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την Γ΄ τριμηνιαίας εκθέσεως της Οικονομικής Επιτροπής του αφορά την υλοποίηση του πρ/σμού του Δήμου οικ. έτους 2018.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Κατσιάνης Γεώργιος
Θέμα: 6ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης για λογιστική τακτοποίηση οικονομικών στοιχείων του Δήμου.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Κατσιάνης Γεώργιος
Θέμα: 7ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση κανονισμού για χορήγηση αδειών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων για εκδηλώσεις προσωρινού χαρακτήρα.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
Θέμα: 8ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης για Σύνταξη πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής της εταιρείας με την επωνυμία “CL AM ΑΡΓΙΘΕΑ WIND ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «CL-AM ΑΡΓΙΘΕΑ Α.Ε.Ε.» από τις θέσεις: «Παλιομάνδρι» και «Ζυγουρολίβαδο» του Δημοτικού Δάσους Πετρίλου, του δήμου Αργιθέας, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 178 του Ν. 3463/2006, και τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στο άρθρο 2 του Α.Ν. 263/1968.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
Θέμα: 9ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης για Σύνταξη πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής  της εταιρείας με την επωνυμία“NOSTIRA LTD ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «NOSTIRA ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ Ε.Ε.», πρώην «RENΕX ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ Ε.Ε.». από τη θέση ‘’Χονδροσπάνι ̈, στα όρια των Δασών Δροσάτου - Πετροχωρίου, στην Δ.Ε. Ανατολικής Αργιθέας, του Δήμου Αργιθέας, Π.Ε. Καρδίτσας, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 178 του Ν. 3463/2006, και τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στο άρθρο 2 του Α.Ν. 263/1968.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
Θέμα: 10ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης για Έκδοση πρωτοκόλλου αποζημίωσης αυθαίρετης χρήσης για
τμήματα του Δημοτικού δάσους Πετρίλου, του Δήμου Αργιθέας, Π.Ε. Καρδίτσας στις θέσεις «Παλιομάνδρι» με συντεταγμένες θέσης ΕΓΣΑ ’87 : Χ=295046 και Ψ=4353017, και «Ζυγουρολίβαδο» με συντεταγμένες θέσης ΕΓΣΑ ’87 : Χ=295602 και Ψ=4354679σε βάρος της εταιρείας με την επωνυμία “CL AM ΑΡΓΙΘΕΑ WIND ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «CL-AM ΑΡΓΙΘΕΑ Α.Ε.Ε.» από τις 29- 10-2018 που διαπιστώθηκε από την υπηρεσία η κατάληψη της προαναφερόμενης έκτασης, έως την ημερομηνία εκμίσθωσής της ή έως την ημερομηνία υλοποίησης του πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
Θέμα: 11ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης για Έκδοση πρωτοκόλλου αποζημίωσης αυθαίρετης χρήσης στη θέση ̈Χονδροσπάνι ̈ με συντεταγμένες ΕΓΣΑ ’87: Χ=288298 και Ψ=4353530., στα όρια των Δασών Δροσάτου - Πετροχωρίου, στην Δ.Ε. Ανατολικής Αργιθέας, του Δήμου Αργιθέας, Π.Ε. Καρδίτσας, σε βάρος της εταιρείας με την επωνυμία “NOSTIRA LTD ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «NOSTIRA ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ Ε.Ε.», πρώην «RENΕX ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ
ΑΡΓΙΘΕΑΣ Ε.Ε.». από 15-10-2018 που διαπιστώθηκε από την υπηρεσία η κατάληψη της προαναφερόμενης έκτασης, έως την ημερομηνία εκμίσθωσής της ή έως την ημερομηνία
υλοποίησης του πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος

Δείτε ολόκληρο το έγγραφο Πρόσκλησης σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου με τον Πίνακα  των θεμάτων  της ημερήσιας διάταξης του Δήμου Αργιθέας..






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου