Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στα Πετρίλια...


Αρκετά προβλήματα σημειώθηκαν στα Πετρίλια από την έντονη βροχόπτωση της 11ης Οκτωβρίου 2015. Ειδικότερα ο δρόμος γεφύρι στο δρόμο μεταξύ Μαγείρου και Κρανιάς γέμισε από φερτά υλικά, το νερό πέρασε πάνω από γεφύρι στο δρόμο μεταξύ Κρανιάς και Χαλκιόπουλου, ο δρόμος για την Οξυάρα στους Βασιλάδες γέμισε με πέτρες, όπως και τα περισσότερα μονοπάτια και οι δρόμοι σε όλους του συνοικισμούς του χωριού ενώ σε στο ρέμα της Λεύκας έγινε μεγάλη ζημιά στο οδόστρωμα, έφυγαν τα τσιμέντα που το συγκρατούσαν ενώ ο δρόμος γέμισε με βράχια. 
Σε όλες τις περιπτώσεις έχει επέμβει το μηχάνημα του Δήμου Αργιθέας ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που αφορούν κυρίως στον καθαρισμό των οδικών αξόνων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας. 

Η Πρόεδρος του Πετρίλου Χρύσα Ντζιαχρήστα-Καμπούρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Τουραλιάς και οι δύο υπάλληλοι του Δήμου Βαγγέλης Μόσχοβος και Κώστας Πέτσας βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση με στόχο να αντιμετωπίσουν άμεσα τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία. 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες που μας έστειλε ο Λάζαρος Καμπούρης από τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία στα Πετρίλια στο διαβάστε περισσότερα… 
Ρέμα της Λεύκας στους Βασιλάδες 





Το γεφύρι στο δρόμο μεταξύ Μαγείρου και Κρανιάς 




Το ρέμα δίπλα στην πέτρινη βρύση στα Καμπουρέικα  


Ο δρόμος για το σπίτι του Τέλη Καμπούρη


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου