Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Κομμένα στα δύο τα Πετρίλια: Οριστική διακοπή κυκλοφορίας στο δρόμο στο ρέμα της Λεύκας στους Βασιλάδες Πετρίλου

β. Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται ο δρόμος στο ρέμα της Λεύκας στους Βασιλάδες Πετρίλου
γ. Σε άθλια κατάσταση ο δρόμος στο ρέμα της Λεύκας στους Βασιλάδες Πετρίλου

δ. Κομμένα στα δύο τα Πετρίλια: Ακόμη δεν αποκαταστάθηκε ο δρόμος στο ρέμα της Λεύκας στους Βασιλάδες Πετρίλου 
ε. Το ρέμα της Λεύκας στους Βασιλάδες Πετρίλου 
στ. Η επικινδυνότητα του δρόμου στο Ρέμα της Λεύκας στους Βασιλάδες Πετρίλου 
ζ. Μετά από δυόμιση χρόνια (2 ½) χρόνια δεν είναι ασφαλής η διέλευση ανθρώπων και οχημάτων στο δρόμο στο Ρέμα Λεύκας του Πετρίλου (Έγραφα- Φωτογραφίες) 
η. Οχήματα κινδυνεύουν να βρεθούν στο κενό στη Λεύκα Πετρίλου 
θ. Έτοιμη η μελέτη για την αποκατάσταση οδού Χάρις (Κρανιά) -Βασιλάδες -Χαλκιόπουλο Τ.Κ. Πετρίλου στη θέση Ρέμα "Λεύκας" 
Φωτογραφία Κώστας Καψάλης
Φωτογραφία Κώστας Καψάλης
Φωτογραφία Κώστας Καψάλης

Οριστική διακοπή της κυκλοφορίας του δρόμου  στο ρέμα της Λεύκας  που βρίσκεται μεταξύ των συνοικισμών Χαλκιόπουλο και Βασιλάδες του Πετρίλουο οποίος ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν αποκαταστάθηκε αν και έχουν περάσει σχεδόν τρεισήμισι  χρόνια (3 ½) χρόνια ύστερα από την έντονη βροχόπτωση της 11ης Οκτωβρίου 2015 που έγινε τη πρώτη καθίζηση και  η διάβαση του εγκυμονούσε κινδύνους για ανθρώπους και οχήματα. 

Από την 20-6-2017 έχει εκδοθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα οδικού δικτύου στη θέση «ρέμα Λεύκας» της Τ.Κ. Πετρίλου Αργιθέας λόγω κατολίσθησης του οδοστρώματος και της γέφυρας, καθόσον σημειώθηκε καθίζηση, με αποτέλεσμα να μην είναι ασφαλής η διέλευση από το ανωτέρω σημείο, ανθρώπων και οχημάτων. Η απαγόρευση  ισχύει μέχρι σήμερα διότι δεν έχουν αρθεί τα προαναφερόμενα προβλήματα.
Μετά από 3 χρόνια από την αρχική καθίζηση του δρόμου ο Δήμος Αργιθέας στις από 2 Νοεμβρίου 2018 δημοσιοποίησε τη μελέτη  μελέτη αποκατάστασης της οδού Χάρις (Κρανιά) - Βασιλάδες - Χαλκιόπουλο Κ. Πετρίλου στη θέση Ρέμα Λεύκας και την 1 Απρίλου 2019 δημοσιοποίησε τα στοιχείων του διαγωνισμού – σύμβασης και κλήρωσης μελών επιτροπής διαγωνισμού. Χθες μετά από νέα καθίζηση του δρόμου  φτάσαμε στην οριστική διακοπή κυκλοφορίας στο δρόμο στο ρέμα της Λεύκας στους Βασιλάδες Πετρίλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου