Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας στις 28 Αυγούστου 2024 στο Δημοτικό Κατάστημα της Δ.Ε. Ανατολικής Αργιθέας – Τ.Κ. Πετρίλου με κύρια θέματα την κατασκευή και λειτουργία του έργου Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, στη θέση «ΒΛΑΣΙΟ» και τη χορήγηση έγγραφης συγκατάθεσης για μετρήσεις της πηγής «Κεφαλόγρουνο» της Δ.Κ. Πετρίλου.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας στις 28  Αυγούστου 2024 στο Δημοτικό Κατάστημα της Δ.Ε. Ανατολικής Αργιθέας  – Τ.Κ. Πετρίλου  

Στις 28 Αυγούστου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 π.μ. σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Δ.Ε. Ανατολικής Αργιθέας  – Τ.Κ. Πετρίλου   θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ  28-08-2024  ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.   4296/23-08-2024  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. 

Θέμα:  1ο

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση τηλεφωνικών συνδέσεων  και internet backup

Εισηγητής:

Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος

Θέμα:  2ο

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του  έργου « Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ισχύος 1,6 MW, του φορέα με την επωνυμία ΄΄ ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ι.Κ.Ε.΄΄  στη θέση ΄΄ ΒΛΑΣΙΟ΄΄, των Τ.Κ. Βλασίου και Δροσάτου, της Δ.Ε. Ανατολικής Αργιθέας, του Δήμου Αργιθέας,  της Π.Ε. Καρδίτσας, της  Περιφέρειας  Θεσσαλίας.

Εισηγητής:

Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος

Θέμα:  3ο

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση της ΄΄ΑΒΓ ΓΚΡΟΥΠ ΔΡΟΣΑΤΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.’’ για χορήγηση έγγραφης συγκατάθεσης προκειμένου να προβεί σε ποσοτικές και ποιοτικές μετρήσεις της πηγής ΄΄ Κεφαλόγρουνο΄΄ της Δ.Κ. Πετρίλου.

Εισηγητής:

Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος

Θέμα:  4ο

Αιτήσεις φορέων - Δημοτών

Εισηγητής:

Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου